Modele flokesh te kapura

Modeli i flokëve gjysmë të lëshuara dhe gjysmë të kapura është i thjeshtë dhe NUK kërkon shumë Mund. Merrni pjesën e sipërme të flokëve dhe mblidheni në formën e një topuzi. KY modèle flokësh kërkon Vetëm një minutë nga Koha juaj dhe është shumë elegante. Duke qenë se motra IME e Vogël Tani është në gjimnaz, më kërkon vazhdimisht këshilla për ruiner më të shpejtë që Mund të bëjë në mëngjes. Dhe meqë AJO më mësoi DISA gjëra MBI modën, Mendova t`i JAP DISA këshilla. KY modèle flokësh është i preferuari im, sepse ndonjëherë NUK është e nevojshme t`i Kesh flokët e krehura për të. Mjafton që të hidhni Pak llak për të rritur volumin, mblidhini flokët në Top të kokës dhe Kapini me një lidhëse. Mund të lëshoni DISA Fije për ta treguar Pak më të çrregullt dhe më me Stil. MOS harroni, modeli i çrregullt i flokëve Topuz është Miku juaj më i mirë. Nëse po kërkoni një Stil bombastik për flokët tuaj, KY është i duhuri. Filloni Duke aplikuar KREM dhe llak në flokët tuaj që t`i bëni të qëndrueshëm dhe më pas vendosni karficat Rreth kokës. Gërsheti është Gjithashtu shumë i thjeshtë dhe i lehtë për t`u bërë. Ju duhet Vetëm një pjesë flokësh të cilën e kapni gërshet dhe e Lini në pjesën e lëshuar të flokëve, në një Topuz ose në flokët e kapura Bisht.

Një gërshet i bërë Anash është një mënyrë e mirë për t`u dukur sikur i keni Kapur flokët në mëngjes PA humbur shumë kohë. KY është opsionin që do bëjë Namin këtë vjeshtë. Flokët e Prera Deri të shpatullat dhe të drejta jan? një zgjedhje ideale. Floke te mbledhur ne menyre te crregullt dhe te zbukuruar me karfice. Mund te zgjidhni Edhe nje Lule natyrale. Mblidhini flokët Topuz dhe vendosni DISA karfica me Perla Rreth TIJ. Pasi t`i keni ndarë flokët me vijë zig-zag në njërën anë, vendsoni karficatnë pjesën e veshit dhe pas veshit. Tashmë, “tresse coiffure” Modelet e flokëve me gërshëta është një Trend i parezismarhëm në të Errësira botën.

Nëse ka diçka për të cilën Kam qenë e Zonja në shkollë të mesme, ka qenë përgatitja në kohën më të shkurtër të mundshme. MOS më keqkuptoni, Kam qenë një studente shumë e mirë, por Isha Gjithmonë e Zonja të gjeja një Model të shpejtë flokësh Kur vonohesha. Nga modeli i flokëve të Kapur Bisht në gërshet të thjeshtë, e dija që Mund të mbështetesha në njohurinë temps të bukurisë për të dalë nga shtëpia me Stil dhe Kur NUK kisha shumë kohë. Gërshetat NUK jan? thjesht një modèle flokësh që MaMaJa APO gjyshja na realizonte Kur Ishim të Vogla. Je ngjashëm me një Topuz të çrregullt, Mund të dukeni shumë thjesht dhe me një Topuz të Kapur në mes të kokës dhe Pak të çrregullt. Shtoni Pak volumin e flokëve në Top të kokës dhe Kapini flokët Topuz me një kapëse. KY Stil është shumë i bukur për veshjet e conseilil Bohemian, që Ishte Pak a shumë i vetmi Stil që Unë vishja në shkollë të mesme. 6.

Pjesët e mbetura të dy gërshetave rrotullojini dhe Kapini me dy karfica të Vogla, në topuzin e formuar te floket tuaj. Mjafton të Kesh një modèle flokësh në mendje dhe ta provosh atë. Te mbledhura dhe te zbukuruara me nje DIADEME me gure. Flokët tuaj kaçurrela ndajini në dy pjesë, pjesën lart Kapini Bish ndërsa até poshtë me gersheta të imët. Më pas pjesën e gërshetave zbukurojeni me karfica Duke i kryqëzuar me njëra-tjetrën.